Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Dictonul estetic a consacrat ca ideal al frumuseții feminine buzele voluptuoase și bine delimitate, promovând astfel printre procedurile cosmetice non-chirurgicale augmentarea buzelor.

Forma, mărimea, conturul, și culoarea buzelor sunt determinate de materialul genetic propriu fiecărei persoane, dar și de factorul temporal.

Atât fondul genetic, cât și factorul natural temporal pot fi cu succes combătute prin augmentarea buzelor cu acid hialuronic, procedură cosmetică minim invazivă prin care substanța de umplere este injectată procedural la nivelul buzelor.

Acidul hialuronic este o substanță biodegradabilă și hialină, un polizaharid natural, produs fiziologic la nivelul pielii, ţesutului subcutanat şi ţesutului conjunctiv. Odată injectat, acidul hialuronic reacționează cu moleculele de apă, permițănd substanței de umplere să hidrateze, să consolideze țesutul moale al buzelor și să ofere aspectul mult dorit.

Această tehnică oferă rezultate satisfăcătoare în mai puțin de 15 minute, este lipsită de durere, întrucât zona afectată beneficiază de anestezic anterior procedurii și îmbunătățește semnificativ forma și volumul buzelor.

Beneficii

Control asupra volumului buzelor. Medicul ajustează cu atenție volumul și concentrația de acid hialuronic necesar procedurii, rezultând astfel un aspect cât mai natural al buzelor.

Risc scăzut de reacție alergică. Întrucât substanțele de umplere cu acid hialuronic conțin o componentă similară cu substanțele ce aparțin organismului, reacțiile alergice sunt puțin probabile.

Pentru tarife apăsați aici