Corecţia cearcănelor

Corectia cearcanelor cu acid hialuronic este o procedură dermato-cosmetică eficientă și minim invazivă, prin care substanța de umplere este injectată la nivelul depresiunilor infraorbitale în vederea uniformizării, estompării şanturilor lacrimilor, revitalizării pielii și ștergerii ridurilor fine din jurul ochilor.

Din cauza diverşilor factori, precum procesul fiziologic de îmbătrânire, oboselea cronică, deshidratarea, carenţele de fier şi vitamine, regiunea perioculară va începe să aibă de suferit, astfel apărând cearcănele. Cearcănele sunt reprezentate de pronunţarea șanțurilor lacrimilor, hiperpigmentarea pielii, apariţia pungilor situate la nivelul pleoapei inferioare, precum şi subţierea pielii şi apariţia ridurilor fine. Apariția cearcănelor are la bază modificări structurale apărute în mod fiziologic la nivelul arhitecturii profunde (ţesutul osos, muscular), pierderea grăsimii, precum şi pierderea suportului de colagen și elastină. Astfel, pielea își pierde fermitatea, elasticitatea și luminozitatea.

Efectuarea procedurii (corectia cearcanelor)

Concentrația și volumul de acid hialuronic sunt ajustate în funcție de particularitățile pacientului, iar substanța este injectată  la nivelul regiunii infraorbitale, pentru integrarea gradată a gelului în țesut și obținerea unui aspect uniform și natural.

Datorită particularității regiunii, substanța de umplere este în așa fel concepută încât nu se simte la atingere, nu pune presiune pe țesutul din jur și nu se observă prin transparența pielii.

Rezultate imediate şi de lungă durată

Procedura de umplere a cearcănelor durează aproximativ 15-20 de minute, este nedureroasă, aplicându-se creme anestezice înainte şi folosindu-se canule foarte fine, atraumatice ce minimizează considerabil posibilitatea apariţiei hematoamelor post-procedură.

În urma tratamentului, rezultatele apar imediat, ridurile fine sunt estompate, depresiunile infraorbitale sunt volumizate și uniformizate, iar pielea capătă un aspect natural, beneficiind de tonus și luminozitate.

Efectul este de lungă durată iar apariţia reactiilor alergice sunt minime.

Pentru tarife apăsați aici