Dermapen

Dermapen 3 este un dispozitiv revoluţionar care utilizează 12 microace detașabile de unică folosință și care prin funcția de vibrație automată realizează micro-înțepături tegumentare, asigurând confortul pacientului în timpul procedurii, cu scopul de stimula producţia de colagen şi elastină.

Prin realizarea de micro-incizii la nivelul pielii, funcția de regenerare tegumentară este stimulată, tratând cu succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatați şi petele hiperpigmentare.

De asemenea, tratamentul cu microace reprezintă cea mai avansată metodă de tratament a cicatricilor rezultate în urma acneei, arsurilor sau intervențiilor chirurgicale, putând fi o alternativă la tratamentele laser sau peeling chimic.

Dermapen este un tratament non-invaziv, lipsit de efecte secundare; nu provoacă arsuri și nu lezează pielea, permite un timp de recuperare foarte scurt (câteva ore), iar tehnologia utilizată oferă posibilitatea accesării regiunilor cu o sensibilitate crescută a pielii cum ar fi regiunea palpebrală, regiunea frontală, aripile nazale sau zona delicată a buzelor.

Procedura durează aproximativ 20 de minute, este foarte puțin dureroasă și este succedată de o ușoara reacție inflamatorie și o hipersensibilitate tegumentară, efecte ce se retrag în maxim 48 de ore. Majoritatea pacienţilor îşi reiau activităţile zilnice normale imediat după tratament.

Rezultatele sunt vizibile de la primul tratament, cu efectul de revitalizare a pielii evident și accentuat după 4-6 tratamente. Pielea continuă să-și îmbunătățească aspectul în 6-12 luni de la tratament, în baza utilizării produselor de îngrijire complementare recomandate de medicul specialist.

Pentru tarife apăsați aici