Lifting cu fire de suspensie

Lifting cu fire este o procedură inovatoare, minim-invazivă, destinată persoanelor care îşi doresc un chip mai ferm, vizibil întinerit.

Reprezintă varianta perfectă de lifting facial non-chirurgical, ce nu necesită timp de recuperare şi care nu implică întreruperea activităţilor sociale, efectul de lifting apărând imediat după procedură.

Această procedură utilizează fire complet bioresorbabile de acid polilactic (PLLA) sau polidioxanonă (PDO), care nu produc reacţii alergice şi care sunt implantate şi ancorate în ţesut prin crearea unei reţele vectoriale ce acţionează ca un suport, rezultând astfel efectul de lifting. În timp, firele se vor resorbi, iar fibroza rezultată va determina procesul natural de regenerare a pielii, prin stimularea producţiei de noi fibre de colagen şi elastină, precum şi prin îmbunătăţirea microcirculaţiei.

Tratamentul cu fire de lifting este recomandat pacienţilor cu vârsta cuprinsă între 35 şi 60 de ani şi poate fi combinat cu succes cu alte proceduri estetice.

Pacienţii care beneficiază de aceasta tehnică revoluţionara de lifting non-chirurgical vor avea ca rezultat modelarea conturului facial, ridicarea pomeţilor, reconturarea liniei mandibulare, ridicarea sprâncenelor, îndepărtarea ridurilor nazo-labiale, ridurilor marionette şi bărbiei duble.

Ca şi efecte secundare pot sa apară echimoze (vânătăi), edem (umflare), eritem (roşeaţă) şi senzaţia de tensiune (dispare în 2 săptămâni).

Durata procedurii este cuprinsă între 30 min-1 oră, remanenţa fiind de la 12 la 18 luni.

Pentru tarife apăsați aici