Masca Aur 24K

Premieră în România: Masca de aur de 24K cu efect imediat de strălucire

Un ten neted și strălucitor este etalonul după care se ghidează și la care aspira multe dintre femeile care deja se confruntă cu apariția ridurilor fine. Cea mai eficientă metodă neinvazivă prin care poți obține efectele de mai sus, imediat după aplicare, este acum disponibilă și în România prin - AClinique.

Masca de aur de 24K, aproape de tine, Masca ce îți revigorează tenul din interior și la exterior este rezultatul colaborării dintre:

Asist.Univ.Dr. Anca Cobzariu, specialist în dermatologieși doctor în științe medicale

si

Dr. Thiago Freire, medicul vedetelor internationale, specialist renumit în medicina cosmetică anti-aging și lector la Universitatea din Moscova.

”Acest nou tratament vine ca răspuns pentru femeile care caută efecte rapide, intense, care să răspundă nevoilor din ce în ce mai solicitante. ”Beneficiile aurului asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate. Mai exact, Cleopatra folosea o astfel de mască pe durata somnului, ca să își mențină tenul neted și strălucitor”.

Efectele imediate ale măștii de aur asupra pielii tale Prețiosul metal este apreciat în toată lumea, pentru efectele sale spectaculoase.


- Regenerează celulele

- Netezește ridurile fine

- Are efect imediat de lifting facial

- Conferă pielii o strălucire imediată

Pe lângă acestea, aurul de 24K aplicat sub formă de tratament facial poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Acesta are rol anti-inflamator și antioxidant cu rezultate îndelungate. Aurul filtrează razele solare și conduce energia de care tenul are nevoie ca să arate impecabil. După aplicare, poți vedea deja rezultatele măștii și o poți include printre tratamentele care îți mențin tenul tânăr și viguros.

 

Pentru tarife apăsați aici