Mezoterapia

Mezoterapia reprezinta tehnica minim-invaziva,ce implica realizarea de microinjectari multiple prin care un cocktail de substante active precum acidul hialuronic, vitaminele, oligoelementele, aminoacizii, precum si substante tensoare, lipolitice sunt introduse la nivel dermic, respectiv hipodermic.

Aceasta procedura, denumita si ”cocktail-ul tineretii si al frumusetii” are ca obiective indepartarea ridurilor prin efectele sale anti-aging, eliminarea grasimilor, celulitei, barbiei duble, este extrem de benefica in ceea ce priveste stimularea foliculilor pilosi in cazul alopeciilor, de asemenea confera rezultate minunate in tratamentul vergeturilor si cicatricilor.

Pentru rezultate optime se recomanda 3 sedinte spatiate la intervale de 1-2 saptamani, in total 3 cure pe an.

In ceea ce priveste complicatiile sunt cunoscute sarcina, perioada de alaptare, neoplaziile, bolile autoimune si infectiile cutanate (acnee, herpes zoster).

Terapia cu oxigen hiperbaric

Este bine cunoscut faptul ca oxigenul este esential vietii, revitalizand fiecare celula a corpului nostru, inclusiv celulele pielii noastre.

Aceasta procedura administreaza un dispozitiv prin care oxigenul este purificat, hiperbarizat si impreuna cu diferite principii active precum acidul hialuronic, oligoelementele, vitaminele, substantele tensoare si de hidratare sunt practic infuzate printr-o presiune foarte mare in straturile profunde ale pielii.

Procedura este foarte relaxanta,neinvaziva, complet nedureroasa,rezultatele apar imediat,iar pielea va arata extrem de luminoasa.Aceasta terapie este ideala pentru combaterea ridurilor, avand un puternic efect anti-aging,optima in reducerea petelor hiperpigmentare, de asemenea confera tonus si fermitate tenului, regleaza secretia de sebum eliminand astfel si acneea, extrem de benefica si in tratamentul rozaceei.

Tratamentele si cocktail-urile utilizate vor fi personalizate si adaptate in functie de problemele si nevoile fiecarui tip de ten.

Pentru rezultate maxime se recomanda 4-6 tratamente efectuate saptamanal,durata unei sedinte fiind de aproximativ 60 de minute,iar pentru intretinere este recomandata 1 sedinta pe luna.

Pentru tarife apăsați aici