Peeling chimic

2Peeling chimic reprezinta o metoda de rejuvenare faciala, avand rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara.

In functie de particularitatile si problemele tenului, se vor alege gradul de profunzime si substantele potrivite. Se cunosc 2 tipuri de peeling chimic (superficial, mediu).

Indicatiile peeling-ului chimic sunt ridurile fine pana la cele profunde, acneea, cicatricile postacneice, cicatricile post-varicela, pistruii (efelidele) si petele hiperpigmentare (melasma).

Peeling-ul superficial este cel mai bland si este indicat pentru pielea sensibila, se folosesc alfa hidroxiacizi (AHA)- acid lactic si acid glicolic. Trateaza ridurile fine, petele hiperpigmentare, cicatricile postacneice si post-varicela.

In peeling-ul mediu se utilizeaza acidul tricloracetic (TCA) care este indicat in cazul cicatricilor postacneice, petelor hipercrome si vergeturilor.Post-procedura vor aparea descuamari semnificative iar vindecarea se va produce in decurs de 6 zile.

Aceasta procedura trebuie realizata exclusiv in sali chirurgicale, cu anestezie locala, iar recuperarea va avea loc in 10 zile.

Pentru tarife apăsați aici