Proceduri corporale

Terapia cu unde soc este cunoscuta si sub denumirea de terapie cu ultrasunete (X-Wave) si reprezinta singura modalitate eficienta si sigura de a trata celulita. Aceasta terapie foloseste unde acustice care au rolul de a supraincalzi adipocitul (celula grasa) pana la 65-85 grade,ceea ce va conduce la apoptoza (moartea celulara) si de asemenea are rolul de a stimula metabolismul celular, de a induce productia de noi fibre de colagen si elastina si, desigur, de a stimula circulatia sangvina si limfatica.

Procedura este nedureroasa, chiar relaxanta, intensitatea reglandu-se in functie de gradul de toleranta al fiecarei persoane.

Aceasta procedura urmareste reducerea nivelului de celulita cu minim 1 grad, reducerea circumferintei coapselor si imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii, putand fi observat de asemenea si efectul de lifting la nivelul feselor.

Procedura dureaza aproximativ 30-40 minute si se recomanda un pachet de 6-8 sedinte, efectuate de maxim 2 ori pe saptamana, la interval de 3-4 zile.

Pentru tarife apăsați aici