Terapia LASER

Tratamentul cu LASER Light (Amplification by Stimulated Emission of Radiation) reprezintă o amplificare a luminii de către emisia stimulată de radiaţii. Mai exact, este vorba despre radiaţii electromagnetice cu lungimi de undă cuprinse între 100 nanometri şi 2 milimetri. În funcţie de intensitatea radiaţiilor LASER, variază atât efectele biologice, cât şi indicaţiile lor medicale, diagnostice sau terapeutice.

Doza şi frecvenţa tratamentului pot fi reglate în aşa fel încât să producă efectul dorit, si sunt stabilite de către medicul specialist. Chiar dacă durata este de câteva minute , efectul se simte chiar de la primele şedinte.

Astfel ,laserterapia presupune indepartarea ridurilor ,diminuarea  porilor, atenuarea până la dispariţie a cicatricilor postacneice ,post-varicela ,post-traumatice  precum şi îmbunătăţirea semnificativa a texturii pielii si indepartarea inesteticelor venectazii.

Tratamentul este ideal pentru oricine caută o opţiune terapeutică cu timp de recuperare cât mai redus pentru rezultate excelente, puternic vizibile şi rapide.

În perioada de recuperare, pielea poate arăta roşie şi edematiată ca după o arsură solară, aspectul ameliorându-se treptat în câteva zile, pe măsură ce pielea se vindecă.

Pentru tarife apăsați aici