Proceduri estetice

Dictonul estetic a consacrat ca ideal al frumuseții feminine buzele voluptuoase și bine delimitate, promovând astfel printre procedurile cosmetice non-chirurgicale augmentarea buzelor.

Forma, mărimea, conturul, și culoarea buzelor sunt determinate de materialul genetic propriu fiecărei persoane, dar și de factorul temporal.

Atât fondul genetic, cât și factorul natural temporal pot fi cu succes combătute prin augmentarea buzelor cu acid hialuronic, procedură cosmetică minim invazivă prin care substanța de umplere este injectată procedural la nivelul buzelor.

Acidul hialuronic este o substanță biodegradabilă și hialină, un polizaharid natural, produs fiziologic la nivelul pielii, ţesutului subcutanat şi ţesutului conjunctiv. Odată injectat, acidul hialuronic reacționează cu moleculele de apă, permițănd substanței de umplere să hidrateze, să consolideze țesutul moale al buzelor și să ofere aspectul mult dorit.

Această tehnică oferă rezultate satisfăcătoare în mai puțin de 15 minute, este lipsită de durere, întrucât zona afectată beneficiază de anestezic anterior procedurii și îmbunătățește semnificativ forma și volumul buzelor.

Beneficii

Control asupra volumului buzelor. Medicul ajustează cu atenție volumul și concentrația de acid hialuronic necesar procedurii, rezultând astfel un aspect cât mai natural al buzelor.

Risc scăzut de reacție alergică. Întrucât substanțele de umplere cu acid hialuronic conțin o componentă similară cu substanțele ce aparțin organismului, reacțiile alergice sunt puțin probabile.

Augmentarea pometilor este o procedură cosmetică de refacere a volumetriei regiunii zigomatice şi de corecţie a asimetriilor faciale, în vederea redefinirii conturului feței.

Această metodă servește ca procedeu de combatere a diferiților factori ce afectează aspectul estetic al pometilor: genotipul, variația bruscă de greutate, înaintarea în vârstă, dezechilibrele sau modificările hormonale fiziologice, fumatul, expunerea repetată la radiațiile ultraviolete şi gravitaţia.

Din punct de vedere etiologic, pierderea volumetriei pometilor implică ţesutul osos, muscular, ligamentele, compartimentele adipoase, în baza unui model previzibil. Cele mai utilizate instrumente pentru refacerea volumetriei pomeților sunt substanțele de umplere, dintre care prima opțiune este reprezentată de acidul hialuronic.

Acidul hialuronic este o substanță biodegradabilă și transparentă, produsă în mod natural la nivelul pielii, articulațiilor și oaselor, astfel încât riscul dezvoltării unei reacții alergice este minim.

În timpul procedurii (augmentarea pometilor), acidul hialuronic concentrat este injectat procedural la nivelul unor zone din regiunea zigomatică, precis selectate prin criterii anatomice și în funcție de particularitățile fizionomiei pacientului. Medicul ajustează concentrația și cantitatea substanței și decide adâncimea planurilor anatomice asupra cărora va interveni pentru a rezulta un aspect cât mai natural.

Prin proprietățile sale reologice, vasco-elasticitate și coezivitate, acidul hialuronic injectat acționează ca un ligand între moleculele țesutului și antrenează forțe de rezistență antigravitațională, rezultând astfel refacerea volumului pomeților şi efectul de lifting instant al feţei.

Procedura este minim invazivă, rapidă (15 minute), nedureroasă, aplicându-se crema anestezică în prealabil, iar riscul de dezvoltare a hematoamelor sau a edemelor este minim astfel încât în tehnica de injectare se folosesc canule foarte fine, atraumatice.

De asemenea, posibilitatea de autoevaluare în timpul realizării procedurii conduce la integrarea unui feedback realist și asigurarea confortului și siguranței pacientului.

Corectia cearcanelor cu acid hialuronic este o procedură dermato-cosmetică eficientă și minim invazivă, prin care substanța de umplere este injectată la nivelul depresiunilor infraorbitale în vederea uniformizării, estompării şanturilor lacrimilor, revitalizării pielii și ștergerii ridurilor fine din jurul ochilor.

Din cauza diverşilor factori, precum procesul fiziologic de îmbătrânire, oboselea cronică, deshidratarea, carenţele de fier şi vitamine, regiunea perioculară va începe să aibă de suferit, astfel apărând cearcănele. Cearcănele sunt reprezentate de pronunţarea șanțurilor lacrimilor, hiperpigmentarea pielii, apariţia pungilor situate la nivelul pleoapei inferioare, precum şi subţierea pielii şi apariţia ridurilor fine. Apariția cearcănelor are la bază modificări structurale apărute în mod fiziologic la nivelul arhitecturii profunde (ţesutul osos, muscular), pierderea grăsimii, precum şi pierderea suportului de colagen și elastină. Astfel, pielea își pierde fermitatea, elasticitatea și luminozitatea.

Efectuarea procedurii (corectia cearcanelor)

Concentrația și volumul de acid hialuronic sunt ajustate în funcție de particularitățile pacientului, iar substanța este injectată  la nivelul regiunii infraorbitale, pentru integrarea gradată a gelului în țesut și obținerea unui aspect uniform și natural.

Datorită particularității regiunii, substanța de umplere este în așa fel concepută încât nu se simte la atingere, nu pune presiune pe țesutul din jur și nu se observă prin transparența pielii.

Rezultate imediate şi de lungă durată

Procedura de umplere a cearcănelor durează aproximativ 15-20 de minute, este nedureroasă, aplicându-se creme anestezice înainte şi folosindu-se canule foarte fine, atraumatice ce minimizează considerabil posibilitatea apariţiei hematoamelor post-procedură.

În urma tratamentului, rezultatele apar imediat, ridurile fine sunt estompate, depresiunile infraorbitale sunt volumizate și uniformizate, iar pielea capătă un aspect natural, beneficiind de tonus și luminozitate.

Efectul este de lungă durată iar apariţia reactiilor alergice sunt minime.

Corectia ridurilor cu toxină botulinică reprezintă o metodă minim invazivă, nedureroasă care durează aproximativ 15 minute. Efectele tratamentului devin vizibile în primele 48 până la 72 de ore, iar efectul maxim este atins la 1-2 săptămâni de la procedură şi persistă aproximativ 4-6 luni.

Corectia ridurilor cu toxină botulinică (botox) reprezintă o metodă rapidă și eficientă de combatere a aspectului inestetic al ridurilor faciale, precum și de prevenție a formării de noi riduri datorită stimulării fibroblaştilor.

Toxina botulinică este produsă de bacteria Clostridium botulinum care blochează eliberarea neurotransmițătorului acetilcolină, blocând în acest fel contracția musculară. Injectarea unei cantități mici de toxină botulinică la nivelul unor mușchi hiperactivi, care sunt responsabili de apariția ridurilor cutanate, va determina relaxarea temporară a acestoara rezultând dispariţia ridurilor.

Ridurile se formează în mod fiziologic din cauza contracției musculare repetate și pe baza pierderii suportului elastic și tonic al țesutului cutanat. Există 2 tipuri de riduri: ridurile dinamice sau ridurile de expresie („laba gâștei”, glabelare) şi ridurile statice.

Acest tratament se efectuează numai precedat de un examen clinic amănunțit, în vederea evitării apariţiei reacţiilor adverse sau a interacţiunilor cu anumite medicamente, precum și în vederea decelării unor patologii asociate ce contraindică administrarea toxinei botulinice.

În ceea ce priveşte contraindicatiile toxinei botulinice amintim de hipersensibilitatea la toxina botulinică tip A, sarcina și alăparea, miasteni gravis, coagulopatii.

Dermapen 3 este un dispozitiv revoluţionar care utilizează 12 microace detașabile de unică folosință și care prin funcția de vibrație automată realizează micro-înțepături tegumentare, asigurând confortul pacientului în timpul procedurii, cu scopul de stimula producţia de colagen şi elastină.

Prin realizarea de micro-incizii la nivelul pielii, funcția de regenerare tegumentară este stimulată, tratând cu succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatați şi petele hiperpigmentare.

De asemenea, tratamentul cu microace reprezintă cea mai avansată metodă de tratament a cicatricilor rezultate în urma acneei, arsurilor sau intervențiilor chirurgicale, putând fi o alternativă la tratamentele laser sau peeling chimic.

Dermapen este un tratament non-invaziv, lipsit de efecte secundare; nu provoacă arsuri și nu lezează pielea, permite un timp de recuperare foarte scurt (câteva ore), iar tehnologia utilizată oferă posibilitatea accesării regiunilor cu o sensibilitate crescută a pielii cum ar fi regiunea palpebrală, regiunea frontală, aripile nazale sau zona delicată a buzelor.

Procedura durează aproximativ 20 de minute, este foarte puțin dureroasă și este succedată de o ușoara reacție inflamatorie și o hipersensibilitate tegumentară, efecte ce se retrag în maxim 48 de ore. Majoritatea pacienţilor îşi reiau activităţile zilnice normale imediat după tratament.

Rezultatele sunt vizibile de la primul tratament, cu efectul de revitalizare a pielii evident și accentuat după 4-6 tratamente. Pielea continuă să-și îmbunătățească aspectul în 6-12 luni de la tratament, în baza utilizării produselor de îngrijire complementare recomandate de medicul specialist.

Terapia prp consta in prepararea plasmei bogate in plachete (PRP) prin recoltarea unei mici cantitati de sange de la pacient (similar cu prelevarea de sange pentru analize), care este apoi prelucrat prin centrifugare, proces care separa plachetele de celelalte celule sangvine. Se obtine astfel plasma bogata in plachete, un cocktail concentrat de factori de crestere, capabil sa influenteze semnificativ regenerarea pielii.

Terapia Vampir este indicată pacienților care doresc rejuvenarea aspectului pielii de la nivelul feței, gâtului, decolteului si mâinilor.

Aceasta procedura prezinta urmatoarele beneficii:

  • imbunatateste calitatea pielii prin stimularea si producerea de noi fibre de colagen si elastina;
  • reduce ridurile;
  • ameliorează aspectul cicatricilor post-acneice ,post-traumatice sau post-varicela;
  • diminueaza porii dilatati;
  • echilibreaza secretia de sebum;
  • ajută în tratamentul alopeciei;
  • regenereaza parul.

Fiind parte integranta din sangele propriu, plasma bogata in trombocite este foarte sigura si nu poate provoca reactii alergice sau hipersensibilitate.

Tratamentul este contraindicat pacientilor care prezinta boli autoimune si hematologice.

Durata procedurii este de aproximativ 15-20 minute, si sunt necesare 2-3 sedinte efectuate la interval de 4 saptamani; iar pentru intretinere se recomanda 1-2 proceduri pe an.

 

Mezoterapia reprezinta tehnica minim-invaziva,ce implica realizarea de microinjectari multiple prin care un cocktail de substante active precum acidul hialuronic, vitaminele, oligoelementele, aminoacizii, precum si substante tensoare, lipolitice sunt introduse la nivel dermic, respectiv hipodermic.

Aceasta procedura, denumita si ”cocktail-ul tineretii si al frumusetii” are ca obiective indepartarea ridurilor prin efectele sale anti-aging, eliminarea grasimilor, celulitei, barbiei duble, este extrem de benefica in ceea ce priveste stimularea foliculilor pilosi in cazul alopeciilor, de asemenea confera rezultate minunate in tratamentul vergeturilor si cicatricilor.

Pentru rezultate optime se recomanda 3 sedinte spatiate la intervale de 1-2 saptamani, in total 3 cure pe an.

In ceea ce priveste complicatiile sunt cunoscute sarcina, perioada de alaptare, neoplaziile, bolile autoimune si infectiile cutanate (acnee, herpes zoster).

Terapia cu oxigen hiperbaric

Este bine cunoscut faptul ca oxigenul este esential vietii, revitalizand fiecare celula a corpului nostru, inclusiv celulele pielii noastre.

Aceasta procedura administreaza un dispozitiv prin care oxigenul este purificat, hiperbarizat si impreuna cu diferite principii active precum acidul hialuronic, oligoelementele, vitaminele, substantele tensoare si de hidratare sunt practic infuzate printr-o presiune foarte mare in straturile profunde ale pielii.

Procedura este foarte relaxanta,neinvaziva, complet nedureroasa,rezultatele apar imediat,iar pielea va arata extrem de luminoasa.Aceasta terapie este ideala pentru combaterea ridurilor, avand un puternic efect anti-aging,optima in reducerea petelor hiperpigmentare, de asemenea confera tonus si fermitate tenului, regleaza secretia de sebum eliminand astfel si acneea, extrem de benefica si in tratamentul rozaceei.

Tratamentele si cocktail-urile utilizate vor fi personalizate si adaptate in functie de problemele si nevoile fiecarui tip de ten.

Pentru rezultate maxime se recomanda 4-6 tratamente efectuate saptamanal,durata unei sedinte fiind de aproximativ 60 de minute,iar pentru intretinere este recomandata 1 sedinta pe luna.

Hiperhidroza reprezinta transpiratia excesiva care poate afecta zonele axilara, palmara sau plantara. Este un simptom frecvent care produce foarte mult disconfort pacientului. Afectiunea poate debuta in copilarie sau adolescenta (cea axilara apare mai tarziu, in timp ce cea palmo-plantara apare in jurul varstei de 14-15 ani) si poate afecta orice regiune a corpului.

Hiperhidroza poate fi idiopatica sau secundara diverselor afectiuni metabolice, nervoase, stari febrile sau poate sa apara ca reactie adversa la diverse medicamente.

Transpiratia severa poate afecta viata pacientului si confortul acestuia, ii ingreuneaza contactele sociale si profesionale, uneori chiar si in prezenta unei igiene riguroase.

Hiperhidroza afecteaza ambele sexe in egala masura si se poate manifesta la orice varsta.

Cand tratamentele clasice precum antiperspirantele pe baza de clorura de aluminiu, medicamentele anticolinergice, iontoforeza nu confera un rezultat satisfacator, se poate apela cu incredere la toxina botulinica.

Tratamentul cu toxina botulinica inlatura efectele neplacute ale transpiratiei excesive (hiperhidrozei) pe o perioada cuprinsa intre 1 si 3 ani.

2Peeling chimic reprezinta o metoda de rejuvenare faciala, avand rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara.

In functie de particularitatile si problemele tenului, se vor alege gradul de profunzime si substantele potrivite. Se cunosc 2 tipuri de peeling chimic (superficial, mediu).

Indicatiile peeling-ului chimic sunt ridurile fine pana la cele profunde, acneea, cicatricile postacneice, cicatricile post-varicela, pistruii (efelidele) si petele hiperpigmentare (melasma).

Peeling-ul superficial este cel mai bland si este indicat pentru pielea sensibila, se folosesc alfa hidroxiacizi (AHA)- acid lactic si acid glicolic. Trateaza ridurile fine, petele hiperpigmentare, cicatricile postacneice si post-varicela.

In peeling-ul mediu se utilizeaza acidul tricloracetic (TCA) care este indicat in cazul cicatricilor postacneice, petelor hipercrome si vergeturilor.Post-procedura vor aparea descuamari semnificative iar vindecarea se va produce in decurs de 6 zile.

Aceasta procedura trebuie realizata exclusiv in sali chirurgicale, cu anestezie locala, iar recuperarea va avea loc in 10 zile.

Lifting cu fire este o procedură inovatoare, minim-invazivă, destinată persoanelor care îşi doresc un chip mai ferm, vizibil întinerit.

Reprezintă varianta perfectă de lifting facial non-chirurgical, ce nu necesită timp de recuperare şi care nu implică întreruperea activităţilor sociale, efectul de lifting apărând imediat după procedură.

Această procedură utilizează fire complet bioresorbabile de acid polilactic (PLLA) sau polidioxanonă (PDO), care nu produc reacţii alergice şi care sunt implantate şi ancorate în ţesut prin crearea unei reţele vectoriale ce acţionează ca un suport, rezultând astfel efectul de lifting. În timp, firele se vor resorbi, iar fibroza rezultată va determina procesul natural de regenerare a pielii, prin stimularea producţiei de noi fibre de colagen şi elastină, precum şi prin îmbunătăţirea microcirculaţiei.

Tratamentul cu fire de lifting este recomandat pacienţilor cu vârsta cuprinsă între 35 şi 60 de ani şi poate fi combinat cu succes cu alte proceduri estetice.

Pacienţii care beneficiază de aceasta tehnică revoluţionara de lifting non-chirurgical vor avea ca rezultat modelarea conturului facial, ridicarea pomeţilor, reconturarea liniei mandibulare, ridicarea sprâncenelor, îndepărtarea ridurilor nazo-labiale, ridurilor marionette şi bărbiei duble.

Ca şi efecte secundare pot sa apară echimoze (vânătăi), edem (umflare), eritem (roşeaţă) şi senzaţia de tensiune (dispare în 2 săptămâni).

Durata procedurii este cuprinsă între 30 min-1 oră, remanenţa fiind de la 12 la 18 luni.

Terapia cu unde soc este cunoscuta si sub denumirea de terapie cu ultrasunete (X-Wave) si reprezinta singura modalitate eficienta si sigura de a trata celulita. Aceasta terapie foloseste unde acustice care au rolul de a supraincalzi adipocitul (celula grasa) pana la 65-85 grade,ceea ce va conduce la apoptoza (moartea celulara) si de asemenea are rolul de a stimula metabolismul celular, de a induce productia de noi fibre de colagen si elastina si, desigur, de a stimula circulatia sangvina si limfatica.

Procedura este nedureroasa, chiar relaxanta, intensitatea reglandu-se in functie de gradul de toleranta al fiecarei persoane.

Aceasta procedura urmareste reducerea nivelului de celulita cu minim 1 grad, reducerea circumferintei coapselor si imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii, putand fi observat de asemenea si efectul de lifting la nivelul feselor.

Procedura dureaza aproximativ 30-40 minute si se recomanda un pachet de 6-8 sedinte, efectuate de maxim 2 ori pe saptamana, la interval de 3-4 zile.

Premieră în România: Masca de aur de 24K cu efect imediat de strălucire

Un ten neted și strălucitor este etalonul după care se ghidează și la care aspira multe dintre femeile care deja se confruntă cu apariția ridurilor fine. Cea mai eficientă metodă neinvazivă prin care poți obține efectele de mai sus, imediat după aplicare, este acum disponibilă și în România prin - AClinique.

Masca de aur de 24K, aproape de tine, Masca ce îți revigorează tenul din interior și la exterior este rezultatul colaborării dintre:

Asist.Univ.Dr. Anca Cobzariu, specialist în dermatologieși doctor în științe medicale

si

Dr. Thiago Freire, medicul vedetelor internationale, specialist renumit în medicina cosmetică anti-aging și lector la Universitatea din Moscova.

”Acest nou tratament vine ca răspuns pentru femeile care caută efecte rapide, intense, care să răspundă nevoilor din ce în ce mai solicitante. ”Beneficiile aurului asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate. Mai exact, Cleopatra folosea o astfel de mască pe durata somnului, ca să își mențină tenul neted și strălucitor”.

Efectele imediate ale măștii de aur asupra pielii tale Prețiosul metal este apreciat în toată lumea, pentru efectele sale spectaculoase.

- Regenerează celulele

- Netezește ridurile fine

- Are efect imediat de lifting facial

- Conferă pielii o strălucire imediată

Pe lângă acestea, aurul de 24K aplicat sub formă de tratament facial poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Acesta are rol anti-inflamator și antioxidant cu rezultate îndelungate. Aurul filtrează razele solare și conduce energia de care tenul are nevoie ca să arate impecabil. După aplicare, poți vedea deja rezultatele măștii și o poți include printre tratamentele care îți mențin tenul tânăr și viguros.

CryoPen este procedura avansata de crioterapie foarte rapida si eficienta, care foloseste azot lichid pentru a ingheta si distruge anumite  leziuni. Azotul este singurul gaz rece dovedit eficient prin studii clinice.In stare lichida se gaseste la  -196 grade Celsius, astfel incat aplicat pe piele ajunge la  -40, -50 grade Celsius, temperatura necesara pentru a distruge leziunile tratate.

Procedura dureaza intre 5-25 de secunde si nu necesita anestezie.

Indicatii:

-Papiloame virale

-Milia

-Angioame

-Lentigine solare/senile (pete solare)

-Keratoze Actinice

-Veruci vulgare

Jett Plasma

Aparatul revolutionar

Indicatii:

-Blefaroplasie non-chirurgicala

-Xantelasma

-Indepartarea ridurilor

-Telangiectazii

-Lentigine solare/senile

-Angioame

-Veruci vulgare

-Molluscum Contagiosum


Microdermabraziunea cu particule de diamant

Este o procedura dermato-cosmetica noninvaziva, destinata tuturor tipurilor de ten, pacientilor (femei si barbati) care isi doresc o metoda de reintinerire.Efectele benefice se observa imediat dupa procedura.

Indicatii:

-Efect Antiaging datorita stimularii colagenului,imbunatatind aspectul pielii, crescand elasticitatea

-Curatarea porilor

-Indepartarea petelor si cicatricilor postacneice

-Vergeturi

-Diminuarea porilor dilatati

-Acnee

-Exces de sebum

-Indepartarea Comedoanelor

Tratamentul dureaza aproximativ 20 de minute, este nedureros si nu necesita anestezie sau perioada de recuperare.

Skin Detox-ul reprezinta detoxifierea pielii noastre, piele supusa mai multori factori de stres, ca de exemplu poluarea ,expunerea la radiatiile UV ,fumatul ,machiajul excesiv ,demachierea incorecta.

Detoxifierea pielii cuprinde curatarea cu ultrasunete, hidropeeling-ul care se face pe baza de oxigen hiperbaric, microdermabraziunea cu particule de diamant,iar hidratarea consta in oxigenoterapie prin care sunt infuzate in derm substante active si mai multe tipuri de masti ,ca de exemplu masti cu acid hialuronic, vitamine, antioxidanti, masti de aur si de argint, alese in functie  de tipul si nevoile pielii fiecarui pacient.

Se recomanda initial 3-4 sedinte la interval de 1 saptamana, apoi 1 sedinta pe luna.

Sculptra este singurul produs aprobat de FDA care poate fi injectat in siguranta in regiunea fesiera, este un Acid Poli-L-lactic (PLLA), un polimer sintetic compatibil si biodegradabil care stimuleaza productia naturala de colagen.

Astfel in urma injectarii se va produce o crestere progresiva in volum, reconturare, ridicare si fermitate a regiunii fesiere, pastrandu-se in acelasi timp aspectul cat mai natural si firesc.De asemenea aspectul pielii va fi vizibil imbunatatit, se va reduce celulita si se vor atenua vergeturile.

Sculptra reprezinta alternativa perfecta, noninvaziva pentru implantul fesier cu silicon si Lifting Brazilian (transfer de grasime).Tratamentul dureaza aproximativ 30 de minute,iar pacientul se poate intoarce imediat la activitatile sale zilnice.

Se recomanda 3 sedinte la interval de 1-2 luni,iar rezultatele se mentin intre 2-5 ani.

Rejuvenare Vaginala Platelet Rich Plasma (PRP)

Ce inseamna PRP?

Terapia PRP, cunoscuta si sub denumirea de Terapia Vampir este una dintre cele mai avansate tehnici de reparare tisulara, ce presupune prelevarea unei mici cantitati de sange, care ulterior este prelucrat si centrifugat astfel incat se va obtine o plasma bogata in trombocite, celule bogate in factori de crestere (PDGF, TGF-B, IGF, EGF, VEGF) si proteine specifice, care stimuleaza procesele de regenerare si reparare a tesututilor, precum si stimularea productiei de colagen.

Indicatiile  rejuvenarii vaginale:

-Tratamentul anorgasmiei (lipsa orgasmului)

-Imbunatatirea orgasmului prin injectarea clitorisului sau a punctului G - O-shot/ G-shot

-Cresterea libidoului

-Reducerea disconfortului sau durerii din timpul contactului sexual

-Reface tonusul si imbunatateste aspectul labiilor

-Tratamentul infectiilor vulvo-vaginale recidivante, de exemplu cistite sau anexite

-Tratamentul candidozei recidivante

-Tratamentul cicatricilor, de exemplu dupa nasterea naturala - epiziotomie sau dupa operatia de cezariana

-Tratamentul atrofiei vaginale si a senzatiilor de uscaciune sau prurit (mancarimi)

-Tratamentul lichenului sclero-atrofic

-cresterea lubrifierii naturale

-Imbunatatirea procesului de lubrifiere din perioada de premenopauza sau menopauza

-Tratamentul incontinentei urinare

-Tonifierea perineului

Cat dureaza procedura de rejuvenare vaginala?

Tratamentul de rejuvenare vaginala reprezinta o procedura mimim invaziva, durata fiind de aproximativ 45 minute, complet nedureros, aplicandu-se inainte de injectare crema anestezica pentru a asigura pacientei confortul maxim.

Activitatea zilnica a pacientilor poate fi reluata imediat post-procedura.

Cate sedinte sunt necesare?

Se recomanda 4-6 sedinte realizate la interval de 4 saptamani, apoi cate 1 sedinta pe an pentru mentinerea rezultatelor.

Nasterile, menopauza sau inaintarea in varsta pot schimba aspectul zonei intime, putand aparea astfel pierderea tonusuiul, elasticitatii si hidratarii.

Beneficiile injectarii cu acid hialuronic in zona intima:

- Imbunatatirea aspectului estetic

- Corectia asimetriilor labiilor

- Rejuvenarea labiilor

- Restabilirea volumului si formei naturale a labiilor

- Cresterea elasticitatii, fermitatii si rehidratarii

- Augmentarea punctului G

- Ameliorarea simptomelor asociate premenopauzei/ menopauzei (uscaciune, disconfort sexual, scaderea lubrifierii)

Procedura de injectare cu acid hialuronic a zonei intime este o procedura minim-invaziva, ce se realizeaza sub anestezie topica si locala si care va dura aproximativ 20 de minute. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa injectare, efectul maxim fiind la 2 saptamani si se vor mentine intre 6-12 luni, iar pacientele isi vor putea relua activitatile zilnice imediat dupa procedura.

output-onlinepngtools

PROGRAMEAZĂ O

CONSULTAȚIE

We use cookies to give you the best experience.