Testimoniale

”  Datorită domeniului meu de activitate am cunoscut mulți specialiști în diverse domenii și am avut ocazia să-i aleg pe cei care, din punctul meu de vedere, întrunesc toate calitățile. Dr Anca Cobzariu îmi este dermatolog de 3 ani și pe lângă pregătirea și profesionalismul ei am să adaug umanitatea.

  Pentru mine este foarte important să știu că îmi las sănătatea în mâinile unui Dr căruia îi pasă, care își exercită vocația cu suflet și pasiune. Dr Anca Cobzariu este îndrăgostită de domeniul ei de activitate și asta se vede în rezultatele muncii ei. “

Lora

” Dna doctor Anca Cobzariu m-a învăţat cât de important e sa îţi tratezi pielea cu respect chiar si atunci cand crezi că este vorba despre afectiuni dermatologice aparent nesemnificative: acnee, roseaţă sau aluniţe. Este un specialist tare priceput care te tratează cu răbdare aşa că toată familia mea are încredere in soluțiile si tratamentele ei.

  Mulţumim, Dr.Anca Cobzariu! “

Raluca Moianu

” De o viaţă cânt românilor mei cu bucurie!Pentru scenă ai nevoie de o prezenţă plăcută, de o piele îngrijită.Am găsit în dr.Anca Cobzariu specialistul de care aveam nevoie pentru a avea mereu chipul luminos, la întâlnirea cu publicul meu drag.”

Maria Dragomiroiu

” Felul în care arăt zi de zi este foarte important pentru mine, iar rețeta perfectă pentru un ten curat, sănătos și luminos constă în îngrijirea lui!

Doamna doctor Anca Cobzariu mi-a arătat că poți obține rezultate rapide și de durată, iar dacă vreți să apelați la un specialist de încredere care face minuni din orice probleme de ten, ea este recomandarea mea! “

Cleopatra Stratan
We use cookies to give you the best experience.